Thursday 5 September 2013

10 λόγοι που ο Άδης είναι από τους πιο γαμάτους κακούς ever!

Αν υπάρχει ένας θεός που δεν πρέπει να τσαντίζεις, αυτός είναι ο Άδης! 

1. Ξεκινάμε με το πιο βασικό. Είναι θεός! Enough said! Και, ως θεός, μπορεί να κάνει τα πάντα. ΤΑ ΠΑΝΤΑ! Όπως, πχ, να κάνει θνητό έναν θεό ή να πάρει τις δυνάμεις κάποιου ημίθεου. Τυχαία τα παραδείγματα!

2. Έχει τις πιο γαμάτες ατάκες. Με το που εμφανίζεται, να και η πρώτη γαμάτη ατάκα («Συναισθηματισμοί… Έχω να πάθω τέτοιο σοκ από τότε που μια μπουκιά μουσακά στάθηκε στο λαιμό μου!») και δεν σταματάει να τις πετάει, τη μία μετά την άλλη.

3. Φόβος και Πανικός:

Οι δύο βοηθοί του. Αξιαγάπητοι αλλά ατζαμήδες. Είναι αναγκασμένοι να υποστούν τα πάντα όταν νευριάζει ο Άδης. Επίσης, έχουν τη δύναμη να μεταμορφώνονται και την ξεχωριστή ικανότητα να εκνευρίζουν διαρκώς τον Άδη.

4. Τιτάνες:

Ο Δίας φυλάκισε τους Τιτάνες και ο Άδης, αρκετά χρόνια μετά, του ελευθερώνει και τους στέλνει στον Όλυμπο για να πάρει την εκδίκηση του. Εκτός από έναν κύκλωπα, ο οποίος στέλνεται στη Θήβα για να σκοτώσει τον Ηρακλή.


5. Κάτω Κόσμος και Κέρβερος: Μένει (και εργάζεται ) στον Κάτω Κόσμο. Στον Κάτω Κόσμο που πάνε οι νεκρές ψυχές.

Στον Κάτω Κόσμο που του φυλάει ο Κέρβερος, ένα γιγαντιαίο σκυλί με τρία κεφάλια, έτοιμο να κατασπαράξει όποιον βρεθεί μπροστά του [Προσοχή, μην τον μπερδεύετε με τον Fluffy (ελληνιστί Λουλούκο) από τον Harry Potter]. Στον Κάτω Κόσμο, όπου υπάρχει ένα απύθμενο –υποθέτω – πηγάδι στο οποίο πεθαίνει όποιος μπει μέσα. Αν δεν είναι ήδη νεκρός δηλαδή. Δηλαδή, ο κόσμος πεθαίνει να πάει στον Κάτω Κόσμο! Χρειάζεται να αναφέρω και άλλα για το πόσο γαμάτος είναι ο Κάτω Κόσμος;

6. Κεφάλι φωτιά:

Το πρώτο πράγμα που μας κάνει εντύπωση στον Άδη είναι ότι το κεφάλι του είναι ότι το κεφάλι του είναι μια φωτιά. Το φοβερό της υπόθεσης είναι ότι αυτή η φωτιά αλλάζει ανάλογα με τη διάθεση του Άδη. Όταν είναι ήρεμος, είναι μπλε. Αλλά, άπαξ και νευριάσει, τρέξτε να σωθείτε! Δεν είναι και λίγες οι φορές που πραγματικά έκαψε τα πάντα τριγύρω του!

7. Τραγούδι: Είναι ένας από τους λίγους κακός της Disney που δεν έχουν δικό τους τραγούδι. Γιατί να σπαταλήσει πολύτιμο χρόνο να μας πει τα σχέδια του ή το πόσο κακός είναι ενώ μπορεί κάλλιστα να μας το δείξει με τις πράξεις του;

8. Γιατί να λερώσει τα χέρια του για τις βρωμοδουλειές του;

Έχει άλλους να το κάνουν αυτό! Ξεκινώντας από τον Φόβο και τον Πανικό, περνάμε στη Λερναία Ύδρα, στη Μέδουσα, σε έναν ταύρο, σε διάφορους άλλους και τέλος στους Τιτάνες. Και να μην ξεχνάμε και την Μεγάρα (για τους φίλους Μεγκ. Μόνο που δεν έχει φίλους…), που δούλευε για αυτόν εξ’ αρχής αλλά, στο τέλος, «η μικρή μας Μεγκ αποφάσισε, παρακαλώ, να γίνει κυρία».

9. Ο Άδης δεν περιμένει και πολύ να ξεκάνει το βρωμόπαιδο. Αναλαμβάνει κατευθείαν δράση και προσπαθεί να ξεφορτωθεί τον Ηρακλή από μωρό κιόλας. Όχι σαν τον Σκαρ (παραμένεις Νο.1 καλέ μου) ή την Μαγκούφισσα, που περίμεναν χρόνια για να απαλλαγούν από τους μπελάδες τους!

10. Θάνατος(;): Τον βλέπουμε να τον ρίχνει ο Ηρακλής στο απύθμενο πηγάδι των ψυχών (που είπαμε και στο 5) αλλά δεν είμαστε σίγουροι ότι πεθαίνει. Άλλωστε, είναι θεός και, όπως ξέρουμε, οι θεοί είναι αθάνατοι!



EXTRA ΠΟΝΤΟΣ
Όπως είπαμε και στο 7, ο Άδης δεν έχει τραγούδι. Αλλά, έχει κάτι καλύτερο! Έχει τις Μούσες να τραγουδάνε για αυτόν και να λένε πόσο σατανικός και σκληρός και δίχως οίκτο είναι.


ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΣ
Όπως μαθαίνουμε, ο Άδης δεν είναι στον Κάτω Κόσμο επειδή το ήθελε ο ίδιος. Κάποιος άλλος του ανέθεσε «με τόση γενναιοδωρία» αυτήν τη δουλειά. Αυτός που τώρα κυβερνά τον Όλυμπο και είναι τόσο λατρευτός και τα σχετικά. Ο Δίας, «ο Δίας σιγά τα αυγά, ο Δίας σαν τον κοιτάς από ψηλά». Έτσι, λογικό είναι να θέλει να πάρει μια… προαγωγή. Αλλά μαθαίνει ότι αυτό το νεογέννητο βρωμόπαιδο – πολλές φορές δεν το έχω πει αυτό; – όχι μόνο θα του χαλάσει τα σχέδια αλλά θα οδηγήσει και στο θάνατο του! Έτσι, δεν κάνει κάτι κακό. Απλώς στέλνει το μικρό να γίνει θνητός. Και θα τα είχε καταφέρει αν κάποιο μικρό είναι πιει ΚΑΙ την τελευταία σταγόνα! Επομένως, αυτό που θέλω να πω είναι ότι ο κακομοίρης ο Άδης είναι αδικημένος από τον ίδιο του τον αδερφό… Δηλαδή, μα τον Δία …εμ… τον Άδη, εννοώ! Αφήστε που έκανε και καλό στον Ηρακλη, ο οποίος θα γινόταν ένας ψωνισμένος και κακομαθημένος θεός αν μεγάλωνε τον Δία και τους υπόλοιπους θεούς. Ενώ, τώρα που μεγάλωσε σαν θνητός, απέκτησε και αξίες και βρήκε και τον έρωτα της ζωής του.

Εδώ θέλω τη βοήθεια σας! Η επόμενη γαμάτη κακιά ανάρτηση θα είναι γένους θηλυκού. Ποια προτιμάτε;
Γυναίκα Villain
 
 
 
 
  
pollcode.com free polls 

1 comment:

  1. πω μες τις παρλαπίπες εισαι...

    ReplyDelete