Tuesday 8 October 2013

Γιατί η Κρουέλα Ντε Βιλ είναι από τους πιο γαμάτους κακούς της Disney!

Θυμάστε εκείνο το poll που είχα κάνει στον Άδη; Αφού όλες οι κακές κυρίες μας πήραν από μία ψήφο (κάτι το οποίο δεν με βοήθησε και πολύ, η αλήθεια είναι), αποφάσισα να ασχοληθώ με την πραγματικά πιο γαμάτη κακό της Disney! Το τραγουδάκι (καλά, και ο τίτλος) θα σας βοηθήσουν να καταλάβετε ποια εννοώ!

   1.       Ξεκινάμε από το όνομα! Κουρέλα… εμ, Κρουέλα Ντε Βιλ. Cruella de Vil. CRUEL-la DE(-)VIL. Το πιάσατε;

 
 2.       Ας το παραδεχτούμε όλοι! Αυτή η διχρωμία στο μαλλί, ξέρετε, το μισό άσπρο και το άλλο μισό μαύρο, είναι το σήμα κατατεθέν της και είναι ΤΟΣΟ γαμάτο! Και καμιά δεν μπορεί να το υποστηρίξει σαν και αυτήν!

   3.       Χάρη στον Roger, μαθαίνουμε για αυτήν πριν καν τη δούμε. Έχει το αποκλειστικά δικό της τραγούδι, το οποίο δεν το τραγουδάει αυτή! Ξέρετε, κάτι παρόμοιο με τις Μούσες και τον Άδη.

   
4.       Είναι αδίστακτη! Δεν την νοιάζει που τα μούλικα τα κουτάβια θα πεθάνουν για να τους πάρει το δέρμα. Θα γίνουν γούνα! Μια τόσο, μα τόσο καταπληκτική γούνα, σωστά; [η PETA θα με κυνηγάει μετά από αυτό]

   5.       Θα κάνει τα πάντα για να αποκτήσει αυτό που θέλει! Η απόδειξη είναι το ότι, αφού η Annita και ο Roger αρνούνται να της πουλήσουν τα κουτάβια, κάνει μετά το πιο απλό πράγμα. Τα κλέβει!

   6.       Το ότι είναι αδίστακτη φαίνεται και από το γεγονός ότι έχει μαζέψει όχι μόνο 15 (τα σκυλιά του Pongo και της Perdita), ούτε 30 αλλά 99 (ναι, καλά διαβάσατε και – πιθανόν – θυμάστε) μικρά κουτάβια Δαλματίας!

   7.       Τώρα θα σας μιλήσω για τους άχρηστους βοηθούς της. Ναι, ok, της κλέβουν πράγματι όλα τα κουτάβια αλλά βγαίνουν knock out από μια γάτα! Δηλαδή, σοβαρά τώρα;

   8.       Πέρα από αδίστακτη, είναι και πανέξυπνη. Αυτή είναι που παρατηρεί τον τρόπο με τον οποίο τα σκυλιά δραπετεύουν (δεν σας λέω το πώς, δείτε την ταινία!). Και είναι και εκατομμυριούχος! Δεν έχει κάποια σχέση με το προηγούμενο, απλώς έπρεπε να το αναφέρω.


   9.       Ανέφερα ότι τα σκυλιά δραπετεύουν. Λοιπόν, αυτή η δραπέτευση οδηγεί και στον θάνατο της. Ίσως λίγο και στην τρέλα της…

  10.   Επειδή με δυσκόλεψε λίγο η Cruella de Vil (ομολογώ ότι δεν το περίμενα!) , θα τελειώσω λέγοντας ότι στην ταινία του 1996 και του 2000 την υποδύεται η Glenn Close, που τη θεωρώ γαμάτη.





Σε αυτό το σημείο να ζητήσω συγγνώμη που δεν βρήκα να γράψω τόσα πολλά για αυτήν την ντίβα της Disney και υπόσχομαι να επανορθώσω στον/στην επόμενο/επόμενη κακό. Φυσικά, αν θέλετε να με βοηθήσετε να διαλέξω για ποιον/ποια θα γράψω, είστε παραπάνω από ευπρόσδεκτοι να το κάνετε και να μου προτείνετε αυτόν/αυτήν που θέλετε!

No comments:

Post a Comment